Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren
Video

VibroShaper Trilplaat

Een trainingsapparaat voor je hele lichaam
1.853 Beoordelingen
Art.Nr.: M12156
  • VibroShaper traint diverse spiergroepen met een enkel apparaat
  • Werkt met hoogkwalitatieve oscillatietechnologie
  • 3 Intensiteitstrappen, 50 spiercontracties, 99 verschillende snelheden in slechts een enkel apparaat
  • Kan bijdragen tot de spierontspanning
199,90
Prijs inclusief BTW. -  Informatie over verzendkosten en transactiekosten
Levertijd: 1 werkdag
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren
Veilig Betalen
Beschrijving

Vibroshaper Trilplaat. Het origineel van tv!
 
Altijd al op zoek geweest naar een apparaat dat slechts met 10 minuten per dag in gebruik, uw lichaam in vorm krijgt? Stop dan maar met zoeken, want de VibroShaper Trilplaat biedt dé uitkomst. Deze trilplaat werkt op hoogwaardige oscillatietechnologie en bouwt spieren op door trillingen en verstevigt hiermee het lichaam.

De VibroShaper Trilplaat beschikt over een ingebouwde computer, die beschikt over tijdsregistratie en tot wel 99 verschillende snelheden. De VibroShaper Trilplaat wordt zowel door hobbyisten als professionals gebruikt en is een ideaal middel voor het verhogen van uw bloedsomloop, het ontspannen van uw spieren en het herstellen van uw lichaam. De VibroShaper trilplaat is tevens op afstand met een afstandsbediening te gebruiken.

Bent u op zoek naar één apparaat dat verschillende spiergroepen traint? Kies dan voor de VibroShaper Trilplaat van Tel Sell.


Trilplaat kopen?

VibroShaper trilplaat traint elke spiergroep, in elke situatie of u nu staat, zit, ligt of leunt. De VibroShaper is perfect voor iedereen, jong of oud, beginner of professional. De multidimensionale vibraties dringen diep in de spier door en bestrijden op deze manier opgeslagen vet. Daarnaast wordt de huid strakker en de spieren sterker, waarbij tegelijkertijd gewrichten, botten en diverse banden worden gespaard.


Tel Sell Trilplaat aanbieding

Met de Tel Sell trilplaat traint u verschillende spiergroepen met slechts één apparaat, in slechts 10 minuten per dag. De VibroShaper trilplaat beschikt over 3 volledig automatische trainingsprogramma’s, 50 spieroefeningen en maar liefst 99 verschillende snelheden. Met de ruime mogelijkheden van de VibroShaper trilplaat heeft u dagelijks genoeg mogelijkheden aan trainingsoefeningen, die zorgen voor een strak lichaam, ontspannen spieren en een snelle bloedsomloop.

Bestelt u vandaag de VibroShaper trilplaat? Dan geniet u van een snelle levering, 30 dagen recht op retourneren en geld-terug-garantie. Naast deze voordelen ontvangt u bij de levering tevens een gratis voedingsplan en de Power Stretch Bands (2 stuks) gratis.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Omvang van de levering
Productinformatie
Klantbeoordelingen
Downloads