Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
✔ Geld-terug-garantie
✔ Snelle verzending
✔ 30 dagen recht op retourneren

Veelgestelde Vragen

Bestellen
Vragen over uw bestelling

Plaatsen van een bestelling

 • U kunt via onze bestellijn een bestelling plaatsen via 0900 0299 (lokaal tarief). 
 • Een andere mogelijkheid om een product te bestellen kan via deze website: telsell.com. Nadat u op de homepage kunt u verder navigeren of gebruik maken van de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina. 

 

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen?

 • Indien u al  een bestelling heeft geplaats en deze wilt wijzigen, verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Dat kan via [email protected] of via het gratis telefoonnummer 0800-2400024. Als uw bestelling al is verzonden naar PostNL is het helaas niet mogelijk om de bestelling te wijzigen.

 

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

 • Als u uw bestelling wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of het gratis telefoonnummer 0800-2400024. Als uw bestelling al reeds is verzonden naar PostNL kunt u ook uw bestelling weigeren aan de deur, de bestelling wordt dan automatisch retour verzonden. Wij raden dan wel aan hier een melding van te maken zodat dit bekend is bij onze helpdesk. Nadat het geannuleerde pakket in goede orde retour is ontvangen wordt u hiervan tevens per mail op de hoogte van gesteld.

 

Ik heb een probleem met bestellen

 • Heeft u hulp nodig met de bestelling? Bel dan onze bestellijn op 0900-0299 (lokaal tarief) of start een chat met 1 van onze medewerkers.

 

 

Bezorging
Vragen over uw bezorging

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

 • De verwachte levertijd wordt altijd aangeven bij het product op de website. Over het algemeen is dit voor 12u besteld, de volgende dag in huis. Het kan voorkomen dat een product een langere levertijd heeft, wij proberen het dan zo snel mogelijk te bezorgen. Voor de precieze bezorgtijd kunt u altijd terecht bij PostNL met de Track&Trace code, of kijk in de PostNL app.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

 • Zodra uw bestelling is verstuurd aan PostNL ontvangt u een Track&Trace code via de e-mail of in de PostNL-app. Als u geen e-mailadres heeft opgegeven en geen PostNL-app heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of het gratis telefoonnummer 0800-2400024.

Hoe bezorgen wij uw bestelling?

 

 • Wij bezorgen via PostNL. U kunt daarom uw bestelling altijd volgen met de Track&Trace code die u ontvangt.
 • Let op, PostNL laat sinds 1 mei 2022 geen briefjes meer achter op het moment dat er niemand aanwezig is. Wij raden daarom iedereen aan om een e-mailadres op te geven bij de bestelling, op die manier kunt u zelf de bestelling volgen met de Track&Trace code.

 

Betalen
Vragen over betaling

Op welke manieren kan ik betalen?

 

 • Betalen via IDeal. U kunt kiezen voor betalen via IDeal, u betaalt dan direct en de bestelling wordt direct verzonden.
 • Achteraf betalen met Afterpay Riverty. U ontvangt de bestelling eerst en betaalt daarna via Afterpay. U betaalt het verschuldigde bedrag aan Afterpay en niet aan Telsell, part of Mediashop. Kiest u voor Afterpay Riverty, dan heeft u 14 dagen na ontvangt de tijd om te betalen. Let op, bij vragen over de factuur bij achteraf betalen via Afterpay dient u contact op te nemen met Afterpay Riverty. Dit kan via 020 7230270 op werkdagen van 09.00u tot 17.00u.
 • Vooruitbetaling. U ontvangt van ons een e-mail met de betaalgegevens, als u geen e-mailadres heeft opgegeven dan ontvangt u een SMS met de betaalgegevens. Zodra uw betaling is ontvangen versturen wij uw bestelling.
 • Betalen kan eveneens met uw Creditcard. 
Retourneren
Vragen over een pakket retour sturen

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling.

 • Wat vervelend dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Als u vragen heeft over de werking van het product of hulp nodig heeft bij het installeren kunt U ook terecht op onze website. Onder het product vind u altijd de handleiding, bij bepaalde producten hebben wij ook een installatievideo om u te helpen. Mocht u toch niet tevreden zijn kunt u gebruik maken van onze 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Stuur dan uw product terug in de originele verpakken samen met de ingevulde pakbon naar: Telsell, part of Mediashop Transistorstraat 31, 1322CK Almere De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

 

Mijn product is kapot.

 • Op al onze producten zit 1 jaar garantie. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via [email protected] of via het gratis telefoonnummer 0800-2400024. Hier kunnen wij u helpen met het vervangen van een onderdeel of product.

 

Mijn bestelling klopt niet.

 • Als u een verkeerde bestelling heeft ontvangen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected], de chat op onze website of via het gratis telefoonnummer 0800-2400024.

 

 

 

 

Garantie
Vragen over de garantieprocedure

Hoeveel garantie heb ik?

 • Op al onze producten zit 1 jaar garantie. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via [email protected] of via het gratis telefoonnummer 0800-2400024. Hier kunnen wij u helpen met het vervangen van een onderdeel of product.

Wat is de 30-Dagen-Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie?

 • Op al onze producten zit onze 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dit betekent dat als u niet tevreden bent met uw bestelling, U het terug kunt sturen en uw aankoopbedrag terug krijgt. Wilt u gebruik maken van de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie? Stuur uw bestelling dan terug in originele verpakking samen met de ingevulde pakbon naar: Telsell, part of Mediashop Transistorstraat 31, 1322CK Almere De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.
Productinformatie
Vragen over de producten op de website

Waar vind ik de handleiding van mijn product? 

 • Op de productpagina’s op onze website staat onderaan altijd de handleiding van het product. Deze kunt u online inzien of downloaden. Vaak is de handleiding ook toegevoegd aan uw bestelling. Wist u dat wij ook veel informatie en installatiefilms hebben? Deze vind u ook op de productpagina’s en op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/c/telsell

 

Heeft u vragen?
Onze klantenservice helpt u graag verder:
Contact & Hulp

―  Voordelen bij Tel Sell  ―
✔ Geld terug-garantie
✔ 30 dagen recht op retourneren
✔ Snelle verzending
Webwinkelkeur
―  Bekijk ons ook op  ―
Tel Sell @ FacebookTel Sell @ InstagramTel Sell @ YouTube