Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
✔ Geld-terug-garantie
✔ Snelle verzending
✔ 30 dagen recht op retourneren

Online bestellen en betalen op Tel Sell: betrouwbaar en veilig

U kunt uw favoriete producten 24 uur per dag eenvoudig online bestellen.
Ons doel is om het online winkelen voor u zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Daarbij hoort ook gemak en maximale veiligheid bij het betalen.

Tel Sell MediaShop biedt de volgende betaalmethoden aan:
iDEAL, AfterPay Riverty, Bancontact, PayPal en creditcard (VISA, Mastercard).

Houd er rekening mee dat niet alle hierboven genoemde betaalmethoden altijd beschikbaar zijn. De betaalmiddelen die wij u kunnen aanbieden kunnen afhankelijk zijn van de bestelwaarde en/of het afleveradres.


Lees meer over de verschillende online betaalmethoden op Tel Sell:


iDEAL
Met iDEAL kunt u eenvoudig en veilig betalen via uw eigen bank. Na het afronden van de bestelling selecteert u uw eigen bank en vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Nadat u bent ingelogd staat hier uw betalingsopdracht ingevuld voor u klaar om de betaling af te ronden.


AfterPay Riverty
Betalen op factuur in slechts enkele stappen. Deze betaalmethode wordt uitgevoerd door AfterPay Riverty en vereist een minimumleeftijd van 18 jaar. Het correct invoeren van uw geboortedatum en telefoonnummer is verplicht zodat AfterPay Riverty een identiteits- en kredietwaardigheidscontrole kan uitvoeren.


Bancontact
Een vergelijkbare betaalmethode van iDEAL voor de Belgische consument is Bancontact. Op Tel Sell kunt u ook veilig en vertrouwd betalen met Bancontact in uw eigen bankomgeving.


PayPal
PayPal biedt u een gemakkelijke, snelle en veilige betaling zonder dat u uw accountgegevens op ons portaal hoeft in te voeren. Tijdens het bestelproces wordt u automatisch doorgestuurd naar de site van PayPal. Daar kunt u inloggen met uw inloggegevens en vervolgens de betaling bevestigen. De afschrijving vindt plaats met een creditcard, automatische incasso of creditering - afhankelijk van de betaalmethode die u op uw PayPal-rekening hebt opgeslagen.


VISA
Op Tel Sell kunt u zonder aarzelen online winkelen en veilig betalen met een VISA-creditcard. De overdracht van uw creditcardgegevens wordt beschermd door een beveiligde SSL-verbinding (Secure Socket Layer). We hebben uw creditcardnummer, de geldigheidsduur en het controlecijfer op de achterkant van uw VISA-creditcard nodig. Volg de gegeven instructies om de bestelling succesvol af te ronden met behulp van de beveiligde code "Verified by VISA". De afschrijving van uw creditcardrekening wordt uitgevoerd zodra de bestelling is voltooid.


Mastercard
In onze online shop kunt u gemakkelijk en veilig betalen met uw Mastercard creditcard. De betaling verloopt via onze betalingspartner volgens de huidige veiligheidsnormen en met behulp van de beveiligde code "Mastercard Identity Check". Wij hebben uw creditcardnummer, de geldigheidsduur en het controlecijfer op de achterkant van uw Mastercard creditcard nodig. De afschrijving van uw creditcardrekening wordt uitgevoerd zodra de bestelling is voltooid.

Heeft u vragen?
Onze klantenservice helpt u graag verder:
―  Veilig online betalen  ―
iDEALAfterPay RivertyBancontactPayPalVISAMastercard
―  Voordelen bij Tel Sell  ―
✔ Geld terug-garantie    ✔ 30 dagen recht op retourneren    ✔ Snelle verzending
Thuiswinkel WaarborgPostNLWebwinkelkeur
―  Bekijk ons ook op  ―
FacebookInstagramYouTube

Vertrouwd bestellen bij Tel Sell part of MediaShop

* Wettelijke informatie:

Alle prijzen zijn inclusief wettelijke btw en exclusief verzendkosten. In plaats van prijzen verwijzen naar de voormalige verkoopprijs. De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs. Besparing in vergelijking met de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs.

Nieuwsbriefaanmelding: Uw persoonlijke voucher is eenmalig geldig en kan niet worden gecombineerd met andere vouchercodes, acties of kortingen. De waarde van de voucher is 5 EUR bij een minimumbestelwaarde van 30 EUR. Uitbetaling in contanten of achteraf inwisselen voor reeds gedane aankopen is niet mogelijk.