Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren
Video

Happy Nappers

Happy Nappers Spelen – knuffelen – slapen!
443 Beoordelingen
  kleur
  maat
  39,95
  Prijs inclusief BTW. -  Informatie over verzendkosten en transactiekosten
  Geld-terug-garantie
  Snelle verzending
  30 dagen recht op retourneren
  Veilig Betalen
  Beschrijving

  Happy-Nappers : Het ORIGINEEL van TV!

  Deken en kussen? Wat saai! En dan de bedtijddiscussies! Dat was ooit!

  Speel, knuffel & slaap met de knuffelige Happy Nappers! Elke Happy Napper verandert van een schattig knuffeldier in een super pluizige, zachte slaapzak! Lekker liggen, je veilig voelen en heerlijk in slaap vallen!

  Happy Nappers is de knuffelige vriend om te gaan. Trek gewoon aan de kleine voetjes en hij is klaar om te knuffelen. Bedtijd - speeltijd - het is altijd tijd voor Happy Nappers! En als het dutje voorbij is, kan Happy Nappers meteen weer in een knuffel worden veranderd. Elk kind zal er dol op zijn om ermee te spelen en op avontuur te gaan.

  Happy Nappers is een textielartikel dat is bekroond met het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-label. U kunt er zeker van zijn dat alle onderdelen van dit artikel, dus alle draden, knopen en andere accessoires, zijn getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de gezondheid. Ideaal voor overnachtingen bij vrienden, grootouders of in de kleuterschool! Of het nu thuis of onderweg is. Met Happy Nappers voelen uw kinderen zich veilig, zeker en thuis, waar ze ook slapen. Happy Nappes maken van elk dutje en overnachting een bijzondere belevenis!

  Dankzij het knuffelige premium pluche zijn Happy Nappers heerlijk zacht en antistatisch! En mocht er toch eens een ongelukje gebeuren, dan kan je ze gemakkelijk in de wasmachine wassen! Happy Nappers zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en vier schattige designs! Speel met de magische eenhoorn in wit of roze, knuffel met het roze kitten of beleef wilde avonturen met de grijze haai.

  Omvang van de levering
  Productinformatie
  Klantbeoordelingen
  Downloads