Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren
Video

Star Belly

NL Starbelly - Het gezellige nachtlicht met sterrenmagie
314 Beoordelingen
  kleur
  39,95
  Prijs inclusief BTW. -  Informatie over verzendkosten en transactiekosten
  Levertijd: 1-2 werkdagen
  Geld-terug-garantie
  Snelle verzending
  30 dagen recht op retourneren
  Veilig Betalen
  Beschrijving

  Het ORIGINEEL van tv!


  Als de dag overgaat in de nacht, wordt het tijd voor kleintjes om te gaan slapen, samen met de Star Belly Dream Lites. Deze knuffelvriendjes helpen uw kind in slaap te vallen. Star Belly laat een magische sterrengloed schitteren in een donkere kamer.


  Als u op de knop drukt, dansen de lichtjes voor de kleintjes. U kunt de magische patronen op de muur of op het plafond laten schijnen. En als uw kinderen in slaap zijn gevallen, schakelt Star Belly Dream Lites automatisch uit. Star Belly Dream Lites is een knuffel en nachtlampje in één. Laat uw kinderen heerlijk in slaap vallen met het meest magische nachtlampje dat ze ooit hebben gezien!


  Overdag een knuffel en als het tijd is om te slapen, verandert Star Belly Dream Lites met slechts één druk op de knop de kinderkamer in een magische wereld!


  Ideaal voor kinderen die bang zijn in het donker! Of u nu thuis bent of onderweg, Star Belly Dream Lites is een knuffelzachte metgezel! Met Star Belly Dream Lites voelen kinderen zich altijd veilig, zelfs in het donker.


  Star Belly Dream Lites wordt aanbevolen door mama's en is een favoriet van kinderen.


  Elke Star Belly Dream Lites heeft zijn eigen patroon dat in het donker verschijnt. Uw kinderen zullen het geweldig vinden om de verschillende kleuren uit te proberen en ze zullen met een lach op hun gezicht in slaap vallen. Er is altijd een Star Belly Dream Lites die samen met uw kind wil dromen.


  Star Belly Dream Lites geven licht in de volgende kleuren: wit, roze, blauw, lichtblauw, groen of oranje. Hij heeft ook 3 snelheden. Druk op de ster op de buik van Star Belly en om te bepalen of de sterren en vormen stil blijven staan of langzaam of snel over het plafond en de muren bewegen.


  Star Belly Dream Lites zijn verkrijgbaar in vier schattige designs: dromerige dino, magische eenhoorn, regenboog eenhoorn of knuffelige puppy.


  Star Belly Dream Lites – de perfecte combinatie van knuffel en nachtlampje. Uw kinderen voelen zich ook in het donker altijd veilig en ze vallen gemakkelijker in slaap.


  Omvang van de levering
  Productinformatie
  Klantbeoordelingen
  Downloads