Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
✔ Geld-terug-garantie
✔ Snelle verzending
✔ 30 dagen recht op retourneren

Over Tel Sell, part of Mediashop

Het nieuwe Tel Sell

Tel Sell is opgericht in 1999. In 2019 is het bedrijf overgenomen door MediaShop. MediaShop is een internationaal opererende onderneming die kantoren heeft in meerdere Europese landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oostenrijk. In Nederland hebben wij ervoor gekozen om de naam Tel Sell en MediaShop samen te voegen: Tel Sell part of MediaShop.

MediaShop is een van de belangrijkste DRTV-aanbieders (direct response-TV) in het Duitstalig gebied. In Nederland zijn wij elke dag te zien op RTL 4, RTL 5 en RTL 7 met onze herkenbare commercials. Het is ons doel om innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten voor een bijzonder aantrekkelijke prijs aan te bieden. De producten zijn te bestellen via onze bestellijn (0900 02 99 gratis), maar ook via onze pas vernieuwde website. Ons uitgebreide productassortiment omvat de nieuwste producten op het gebied van: keuken, huishoudelijk, vrije tijd, fitness en beauty. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten die aan de wens van de klant voldoen. Onze doelstelling is om het leven van onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken met behulp van onze producten!

Ons kantoor in Nederland is gevestigd in Almere. Hier werken wij met een klein maar enthousiast team, met ondersteuning van ons hoofdkantoor en onze partners, aan innovatieve projecten. We zijn continu op zoek naar verbetering van onze service, en processen en onderzoeken de mogelijkheden om ons bedrijf nog meer te laten groeien. Bij eventuele suggesties hopen wij dat u contact met ons opneemt, wij verheugen ons op uw mening! U kunt een mail sturen naar: [email protected] of neem even contact op met onze klantenservice op 0800 2400024 (gratis).

Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen bedenktijd
Meer dan 10.000 tevreden klanten

Dit is het Mediashop hoofdkantoor in Neunkirchen, Oostenrijk

- Mediashop in meer 40 landen actief is;

- wij meer dan 1000 producten verkopen;

- wij op meer dan 175 zenders wereldwijd te zien zijn;

- wij meer dan 10.850.000 minuten per jaar aan zendtijd hebben.

Heeft u vragen?
Onze klantenservice helpt u graag verder:
―  Veilig online betalen  ―
iDEALAfterPay RivertyBancontactPayPalVISAMastercard
―  Voordelen bij Tel Sell  ―
✔ Geld terug-garantie    ✔ 30 dagen recht op retourneren    ✔ Snelle verzending
Thuiswinkel WaarborgPostNLWebwinkelkeur
―  Bekijk ons ook op  ―
FacebookInstagramYouTube

Vertrouwd bestellen bij Tel Sell part of MediaShop

* Wettelijke informatie:

Alle prijzen zijn inclusief wettelijke btw en exclusief verzendkosten. In plaats van prijzen verwijzen naar de voormalige verkoopprijs. De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs. Besparing in vergelijking met de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs.

Nieuwsbriefaanmelding: Uw persoonlijke voucher is eenmalig geldig en kan niet worden gecombineerd met andere vouchercodes, acties of kortingen. De waarde van de voucher is 5 EUR bij een minimumbestelwaarde van 30 EUR. Uitbetaling in contanten of achteraf inwisselen voor reeds gedane aankopen is niet mogelijk.