Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
✔ Geld-terug-garantie
✔ Snelle verzending
✔ 30 dagen recht op retourneren

Garantie en Klachten

Niet goed geld terug

Bij TelSell, part of Mediashop hebben wij een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dit houdt in dat u al onze producten kunt proberen thuis en als het niet bevalt kunt u het terugsturen, u ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Daarnaast hebben wij uiteraard garantie op al onze producten. Mocht u gebruik willen maken van onze fabrieksgarantie, neem dan even contact op met onze klantenservice zodat zij u verder kunnen informeren over de bepalingen van het desbetreffende product. Voor alle artikelen die u bij ons koopt geldt  eveneens de wettelijke garantie. Dit wil zeggen dat een product moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30u tot 17.00u. Telefonisch via 0800 2400024, via de chat op onze website of stuur een e-mail naar [email protected]

Wij horen graag feedback op onze producten en service zodat we deze kunnen blijven verbeteren naar de toekomst! Ook hiervoor kunt u terecht bij onze klantenservice.

We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen in onze Mediashopwereld!

Klachtenprocedure

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland en dat u niet tevreden bent over een product of dienstverlening. Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken dit kan per mail: [email protected], ook kunt u uw klacht per brief aan ons sturen. Dit kan naar het volgende adres:

Mediashop Benelux
Afdeling Klantenservice
Transistorstraat 31
3122 CX Almere

Binnen 14 dagen nadat wij uw klacht in ontvangst hebben genomen zullen wij hier inhoudelijk op reageren. 

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform via https://ec.europa.eu/consumers/odr

Heeft u vragen?
Onze klantenservice helpt u graag verder:
―  Veilig online betalen  ―
iDEALAfterPay RivertyBancontactPayPalVISAMastercard
―  Voordelen bij Tel Sell  ―
✔ Geld terug-garantie    ✔ 30 dagen recht op retourneren    ✔ Snelle verzending
Thuiswinkel WaarborgPostNLWebwinkelkeur
―  Bekijk ons ook op  ―
FacebookInstagramYouTube

Vertrouwd bestellen bij Tel Sell part of MediaShop

* Wettelijke informatie:

Alle prijzen zijn inclusief wettelijke btw en exclusief verzendkosten. In plaats van prijzen verwijzen naar de voormalige verkoopprijs. De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs. Besparing in vergelijking met de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs.

Nieuwsbriefaanmelding: Uw persoonlijke voucher is eenmalig geldig en kan niet worden gecombineerd met andere vouchercodes, acties of kortingen. De waarde van de voucher is 5 EUR bij een minimumbestelwaarde van 30 EUR. Uitbetaling in contanten of achteraf inwisselen voor reeds gedane aankopen is niet mogelijk.