Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
✔ Geld-terug-garantie
✔ Snelle verzending
✔ 30 dagen recht op retourneren

Klantenservice Tel Sell Mediashop

Geld-terug-garantie
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
Snelle verzending
30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd
Meer dan 10.000 tevreden klanten
Meer dan 10.000 tevreden klanten

Service

De klantenservice van TelSell, part of Mediashop is een kleine maar gemotiveerde groep medewerkers die zich volledig inzetten om U een zo goed mogelijke service te bieden. Dit doen wij via verschillende kanalen. Natuurlijk telefonisch, maar ook via de e-mail en chat. Wij streven ernaar om elke klant volledig te helpen en ervoor te zorgen dat de TelSell, part of Mediashop ervaring voor iedere klant een positieve ervaring is.

Altijd bereikbaar: Chat, telefoon of per mail

Heeft u zelf vragen of wilt u iets kwijt aan onze medewerkers? Graag horen we van u waar we u mee kunnen helpen. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30u-17.00u op het gratis telefoonnummer 0800 2400024. Of neem een kijkje bij onze producten, daar is ook een chat beschikbaar waar we u graag te woord staan. Mocht u een vraag hebben buiten onze openingstijden kunt u ook een e-mail sturen naar [email protected], wij reageren de volgende werkdag hierop.

Bent u een tevreden klant? Ook dat horen wij graag natuurlijk! Kijk dan ook op: onze reviewpagina

We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen in onze Mediashopwereld!

―  Veilig online betalen  ―
iDEALAfterPay RivertyBancontactPayPalVISAMastercard
―  Voordelen bij Tel Sell  ―
✔ Geld terug-garantie    ✔ 30 dagen recht op retourneren    ✔ Snelle verzending
Thuiswinkel WaarborgPostNLWebwinkelkeur
―  Bekijk ons ook op  ―
FacebookInstagramYouTube

Vertrouwd bestellen bij Tel Sell part of MediaShop

* Wettelijke informatie:

Alle prijzen zijn inclusief wettelijke btw en exclusief verzendkosten. In plaats van prijzen verwijzen naar de voormalige verkoopprijs. De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs. Besparing in vergelijking met de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs.

Nieuwsbriefaanmelding: Uw persoonlijke voucher is eenmalig geldig en kan niet worden gecombineerd met andere vouchercodes, acties of kortingen. De waarde van de voucher is 5 EUR bij een minimumbestelwaarde van 30 EUR. Uitbetaling in contanten of achteraf inwisselen voor reeds gedane aankopen is niet mogelijk.