Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren
Video

Kendox Rowshaper Roeiapparaat

Roei met volle kracht om weer in topvorm te komen
449 Beoordelingen
Art.Nr.: M22225
 • Traint het hele lichaam met innovatieve hydraulische technologie
 • Intuïtieve bewegingsvolgorde zorgt ervoor dat u eenvoudig, snel en altijd optimaal traint
 • Traint efficiënt: opbouw van spieren en verbranding van vet – de ideale combinatie van gelijktijdige cardio- en krachttraining
 • Met enkelvoudige roeispaan voor een eenvoudige en correcte uitvoering van de training – perfect voor beginners en professionals
 • 36 trainingsintensiteiten: individueel aanpasbare work-out dankzij mechanisch systeem met 12 niveaus en 3 hellingshoeken
 • Extra trainingsopzetstuk voor de Power-Kracht-Work-out
 • Maakt benen, rug, armen en buik sterker
 • Geïntegreerde trainingscomputer met LCD-display meet tijd, herhalingen, calorieënverbruik en frequentie
 • Ergonomisch gevormde zitplaat met kogellagers voor optimaal trainingscomfort
 • Veilige grip dankzij antislip pedalen en comfortsluiting
 • Extreem stabiele staalconstructie met aluminium rail – belastbaar tot 120 kg
 • Eenvoudig op te klappen en snel opgeborgen
 • Geschikt voor elk fitnessniveau en iedere leeftijd, ideaal voor hem en voor haar
 • Incl. trainings- en voedingsschema
209,70
Prijs inclusief BTW. -  Informatie over verzendkosten en transactiekosten
Levertijd: 1 werkdag
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren
Veilig Betalen
Beschrijving

Kendox Rowshaper roeiapparaat- Het ORIGINEEL van tv!


Droomt u van een perfect gevormd, strak lichaam, stevige billen en krachtige schouders?

Er bestaat een sport die een aantoonbare combinatie is van perfecte conditietraining en ideale beweging van alle spieren in het lichaam. Op die manier kunt u met slechts ÉÉN bewegingsvolgorde uw droomfiguur realiseren. Dat is de meest effectieve sport ter wereld: roeien!


Haal de meest effectieve sport ter wereld voor slechts een klein deel van de kosten nu meteen in huis – met de unieke, gepatenteerde en revolutionaire KENDOX RowShaper!


Het geheim van de revolutionaire RowShaper schuilt in de speciaal ontwikkelde enkelvoudige roeispaan, in combinatie met de geniale Hydro-Resistor. Deze unieke hydraulische cilinder biedt maar liefst 12 intensiteitsniveaus en in combinatie met de 3 hellingshoeken zelfs tot maximaal 36 verschillende trainingsintensiteiten! Hierdoor is de RowShaper geschikt voor elk fitnessniveau, van beginner tot professional! DAT maakt de RowShaper nog veelzijdiger dan het roeien zelf. Of u nu bewegings- of licht opbouwende training onderdeel wilt maken van uw dagelijkse routine, dan wel uw lichaam gewoon in vorm wilt brengen.


Met de RowShaper traint u tegelijkertijd 80% van uw spieren en uw uithoudingsvermogen. Zo brengt u uw lichaam met gemak in topvorm! Dat alles in maar ÉÉN vloeiende, continue beweging die uw gewrichten ontziet!


Met maar 20 minuten training per dag op de KENDOX RowShaper realiseert u binnen de kortste tijd uw wens van een droomfiguur en uw persoonlijk beste vorm. Geen enkele andere training biedt die combinatie en is effectiever!


De complete kuit- en beenspieren, bilspieren, de bovenste, middelste en zijdelingse buikspieren, borst, schouders, biceps, triceps, de monnikskapspier en de volledige rug. Dat maakt van de RowShaper een ideaal apparaat om vet te verbranden. In de kortste tijd krijgt u zo het droomfiguur waarvan u altijd al hebt gedroomd.


De ergonomisch gevormde zitplaat met kogellagers zorgt in combinatie met de antislip pedalen inclusief praktische comfortsluiting voor een goede grip en hoog comfort tijdens de gehele training. De extreem robuuste staalconstructie met aluminium rail heeft een draagvermogen van maximaal 120 kg en is toch licht genoeg om er overal mee te trainen. De RowShaper kan na de training eenvoudig worden opgeklapt en weggeborgen. De geïntegreerde trainingscomputer met LCD-display registreert bovendien uw aantal roeislagen, de tijd en het calorieënverbruik zodat u tijdens de complete training altijd alles in overzicht hebt!


Met de KENDOX RowShaper is dat allemaal nu mogelijk en verpakt in maar één enkele, vloeiende bewegingsvolgorde die de gewrichten ontziet!


De Kendox RowShaper is het perfecte trainingsapparaat om tegelijkertijd uw kracht en uw uithoudingsvermogen te trainen. Het is de gemakkelijkste methode om een strak lichaam te krijgen, een betere houding, meer kracht, spanning, alsmede gezondheid en vitaliteit te bevorderen!


Roei met volle kracht om uw persoonlijke topvorm opnieuw te bereiken!

Omvang van de levering
Productinformatie
Klantbeoordelingen
Downloads