Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
✔ Geld-terug-garantie
✔ Snelle verzending
✔ 30 dagen recht op retourneren

Herroepingsrecht

Recht op herroeping

U heeft het recht om binnen 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. In het geval van een regelmatige levering verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het eerste goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, voor Nederlands klanten: Mediashop Benelux B.V. h/o Telsell.com, Transistorstraat 31, 1322 CK, Almere Nederlands, Tel.: 0800 24 000 24, e-mail: [email protected]; voor Belgische klanten: Telsell com/co TNT Pakketservice België, Uilenbaan 200 A, 2160 Wommelgem, BELGIË, Tel.: 0800 29 323, e-mail: [email protected], via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Gevolgen van de herroeping

 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken.

 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening

 

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

De volgende producten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht:

 

  • Producten die door TELSELL.com tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
  • Producten die snel kunnen bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
  • Losse kranten en tijdschriften;
  • Audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling na levering heeft verbroken;
  • Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
  • De levering van digitale inhoud anders dan op een materiële drager als de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de Klant en daarbij verklaard heeft dat hiermee het herroepingsrecht verloren gaat;
  • Zakelijke klanten.

 

Modelformulier voor herroeping Nederlands

 (Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: Mediashop Benelux B.V h/o TELSELL.com, Transistorstraat 31, 1322 CK, Almere, Nederlands

E-mail: [email protected]

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten (aanduiding product) /levering van de volgende dienst (*)

herroep/herroepen (*)

— Besteld op (*)/Ontvangen op (datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten) (*)

— Naam/Namen consument(en)

— Adres consument(en)

— Datum (*)

— [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Modelformulier voor herroeping België

(Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: TELSELL.com/co TNT Post Pakketservice België
Uilenbaan 200 A
2160 Wommelgem, BELGIË

E-mail: [email protected]

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten (aanduiding product) /levering van de volgende dienst (*)

herroep/herroepen (*)

— Besteld op (*)/Ontvangen op (datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten) (*)

— Naam/Namen consument(en)

— Adres consument(en)

— Datum (*)

— [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

 

 

 

 

Heeft u vragen?
Onze klantenservice helpt u graag verder:
―  Veilig online betalen  ―
iDEALAfterPay RivertyBancontactPayPalVISAMastercard
―  Voordelen bij Tel Sell  ―
✔ Geld terug-garantie    ✔ 30 dagen recht op retourneren    ✔ Snelle verzending
Thuiswinkel WaarborgPostNLWebwinkelkeur
―  Bekijk ons ook op  ―
FacebookInstagramYouTube

Vertrouwd bestellen bij Tel Sell part of MediaShop

* Wettelijke informatie:

Alle prijzen zijn inclusief wettelijke btw en exclusief verzendkosten. In plaats van prijzen verwijzen naar de voormalige verkoopprijs. De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs. Besparing in vergelijking met de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs.

Nieuwsbriefaanmelding: Uw persoonlijke voucher is eenmalig geldig en kan niet worden gecombineerd met andere vouchercodes, acties of kortingen. De waarde van de voucher is 5 EUR bij een minimumbestelwaarde van 30 EUR. Uitbetaling in contanten of achteraf inwisselen voor reeds gedane aankopen is niet mogelijk.