Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren

Starlyf Fast Heater DeLuxe met afstandsbediening

Effectief en energiezuinig
12 Beoordelingen
Art.Nr.: M15451
  • Verwarm uw directe omgeving in recordtijd
  • Veilig door de automatische uitschakelfunctie
  • Energiezuinig
  • Regelbare thermostaat bescherming tegen oververhitting
  • Met praktische afstandsbediening
29,95
Prijs inclusief BTW. -  Informatie over verzendkosten en transactiekosten
Levertijd: 1-2 werkdagen
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren
Veilig Betalen
Beschrijving

Het origineel van de tv!

Verander de koele delen van uw huis in een aangenaam warme oase zonder dat uw elektriciteitsrekening omhoog schiet! Vergeet de gevaarlijke olie-radiatoren of energie slurpende radiatoren! Een van s werelds kleinste en meest energiezuinige minikachels presenteren we u met trots, de Starlyf Fast Heater!

De Starlyf Fast Heater kan overal in huis worden gebruikt, u heeft geen verlengsnoer nodig en hij staat niet in de weg. Steek de Fast Heater gewoon in het stopcontact, zet hem aan, stel de gewenste temperatuur in en geniet binnen enkele minuten van de warmte. Bovendien is Starlyf Fast Heater uiterst energiezuinig.

Met twee eenvoudige stappen is de Starlyf Fast Heater klaar voor gebruik:
Sluit de draadloze Starlyf Fast Heater eenvoudig aan op een stopcontact en nadat u op de aan / uit-knop hebt gedrukt, begint het apparaat onmiddellijk met verwarmen. Hierna hoeft u alleen maar de gewenste temperatuur in te stellen op de digitale thermostaat. Dankzij de ingebouwde ventilatoren verspreidt de warme lucht zich door de ruimte!

De Starlyf Fast Heater is uiterst praktisch en kan bijna overal worden gebruikt. U kunt hem gebruiken in de slaapkamer, kinderkamer, woonkamer, serre, kantoor en zelfs in de garage. U kunt hem overal en altijd gebruiken, zelfs wanneer u op reis bent, is hij perfect!

Een straalkachel verbruikt extreem veel energie, het gebruik van de Starlyf Fast Heater kost slechts een paar euro per dag!

Bespaar uzelf de hoge energierekening terwijl toch de aangename warmte in uw huis worden bereikt. Gebruik dagelijkse de Starlyf Fast Heater, en ga voor een laag energieverbruik!
Andere in de handel vergelijkbare heaters in een gelijkwaardige prijscategorie hebben geen regelbare thermostaat en geen automatische aan- en uitfunctie. Waardoor deze apparaten oververhit raken en doordat ze niet uitschakelen verbruiken ze extreem veel energie. De mini heater van de Starlyf verbruikt weinig energie en hij heeft verschillende gebruiksvriendelijke functies!

Kies het luxe pakket met een speciaal ontworpen afstandsbediening. Met de afstandsbediening kunt u de temperatuur wijzigen en het apparaat in- en uitschakelen.


Waarom zijn onze klanten gek op de Starlyf Fast Heater de kleinste meest effectieve en energiezuinige mini heater ter wereld?

• Ruimtebesparend, draadloos, geen installatie vereist
• Plug-in in elk standaard stopcontact
• De revolutionaire thermo-keramische technologie maakt het mogelijk om net zo efficiënt te verwarmen als een grote radiator, ondanks zijn kleine formaat.
• De Starlyf Fast Heater heeft een zuinige, automatische Klimatronic-thermostaat die als volgt werkt: kies de gewenste temperatuur tussen 15 en 32 graden, de Starlyf Fast Heater schakelt automatisch in. Nadat de gewenste temperatuur is bereikt, wordt deze automatisch uitgeschakeld.
• Heeft een automatische uitschakelfunctie
• Hij raakt niet oververhit, gebruik ervan is volkomen veilig
• U kunt ook kiezen hoe lang u wilt dat hij verwarmt, daarna schakelt hij uiteindelijk automatisch uit

Technische gegevens:
Vermogen: max. 400W
Voltage: 220-240V AC 50 Hz


Voltage: 220-240V AC 50 Hz
Omvang van de levering
Productinformatie
Klantbeoordelingen
Downloads