Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren

PowerXL Multicooker 12-in-1

heteluchtfriteuse, binnengrill, multicooker en nog veel meer
Art.Nr.: M25658
 • Vervangt 12 apparaten: heteluchtfriteuse, binnengrill, slowcooker, stoompan, sauteerpan, bakoven, braadpan, rijstkoker, friteuse, stoofpan, sous-videapparaat en warmhoudplaat
 • 2 deksels voor maximaal profijt: in een handomdraai van een airfryer naar een grill of multicooker
 • Glazen deksel: smaak, aroma‘s en sappen worden vastgehouden voor een sappige en malse resultaten
 • Heteluchtdeksel: turboverwarmingsspiralen en een heteluchtstroom voor knapperig, goudbruin eten
 • Een volle smaak en weinig vet: met de modernste heteluchttechnologie tot 80%* minder vet
 • Dual-Therm-technologie: turbo heteluchtstroom van bovenaf en krachtige bodemwarmte voor talloze gerechten en perfecte resultaten
 • Grillplezier zonder de vervelende opwarming; de grillplaat tovert een heerlijk aroma en prachtige grillstreepjes op uw eten
 • 12 vooraf ingestelde bereidingsprogramma‘s garanderen een stressloze kookervaring met een extra portie smaak
 • Profijt met een druk op de knop: knapperige kip, stevige stoofschotels, sappige steaks, knapperige braadstukken, malse groenten, hemelse taarten, gezonde snacks enz.
 • De inhoud van 5,7 liter is ideaal voor de hele familie
 • Eenvoudige reiniging: het glazen deksel, de binnenpot, de grillplaat en de opscheplepel zijn geschikt voor de vaatwasmachine
 • Inclusief receptenboekje en opscheplepel
209,70
Prijs inclusief BTW. -  Informatie over verzendkosten en transactiekosten
Levertijd: 1-2 werkdagen
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren
Veilig Betalen
Beschrijving

Het ORIGINEEL van tv!


Iedereen houdt van gefrituurde producten – maar die enorme hoeveelheden olie en vet zijn ongezond en vol calorieën! En wie houdt er nu niet van heerlijke barbecuegerechten – mals en vers van de gloeiende kolen? Maar het opwarmen, schoonmaken en dat eeuwige wachten in de hitte of bij regen is eigenlijk heel vervelend.


Dan biedt de PowerXL Multi-Cooker 12-in-1 uitkomst!

De revolutionaire barbecue, air fryer en ruimtebesparende 12-in-1 multicooker.


Het beste van een air fryer en een barbecue werd gecombineerd. Ontstaan is een onverslaanbaar ruimtebesparend, multifunctioneel kookwonder met 12 programma's voor onvoorstelbaar genieten.


Air-fryen, slow-cooking, stomen, sauteren, grillen, bakken, braden, rijst koken, stoven, sous-vide bereiden, frituren en warm houden!


Het geheim schuilt in de baanbrekende PowerXL 1500 watt Dual-Therm-technologie. Dat wil zeggen: van bovenaf verwarmt een tot 260° hete circulerende luchtstroom de gerechten. En van onderen verwarmt een krachtige spiraal voor perfecte kook- en braadresultaten.


Met één druk op de knop tover je thuis heel eenvoudig knapperig gebakken kip zonder olie of vet op tafel. Of grill je in een handomdraai heerlijke, sappige steaks met smakelijke barbecuestrepen. Lekker zachte spareribs, van onderen slow cooked en met hete lucht perfect afgerond. Met één druk op de knop stoom je heerlijk zeebanket, een exotisch feestmaal!


Kook gewoon een voorraad! Met het reservoir van 5,7 liter is er volop ruimte voor de grootste porties!


Door de innovatieve wervelende hete lucht tot 260° in combinatie met het heteluchtdeksel kun je binnen enkele minuten behoedzaam grillen of barbecuen en frituren! Caloriebesparend zonder extra olie of vet!


Met het hoogwaardige glazen deksel kun je koken en stoven met onderwarmte!


Maak een keuze tussen 12 eenvoudig instelbare programma's. Met één druk op de knop op het overzichtelijke Easy-Touch-display klaart de PowerXL Multi-Cooker 12-in-1 de hele toebereiding!


Omvang van de levering
Productinformatie
Downloads