Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren
Video Image

Livington SmartChill zwart

De mini torenventilator met koelkracht
Art.Nr.: M25703
 • Klein en krachtig, de eenvoudigste weg naar snelle en verfrissende luchtkoeling
 • De praktische swingfunctie zorgt voor een aangename verdeling van de koude lucht in uw omgeving
 • Draait tot 12 uur met een volledig gevulde tank
 • Wasbare SMART-filter
 • Koelt en bevochtigt de lucht met water, geheel zonder chemische producten
 • Extreem laag stroomverbruik bij een hoog koelvermogen
 • 3 snelheids- en koelniveaus: ideaal voor elke behoefte
 • Geïntegreerde LED-nachtlampfunctie in twee helderheidsniveaus
 • Aangenaam stil, ideaal voor slaapkamers, kinderkamers, kantoren enz.
 • Geen montage nodig, eenvoudig via elk stopcontact te gebruiken
 • Compact & draagbaar, altijd afkoeling precies waar u die nodig hebt
69,90
Prijs inclusief BTW. -  Informatie over verzendkosten en transactiekosten
Levertijd: 1 werkdag
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren
Veilig Betalen
Beschrijving

Het ORIGINEEL, bekend van tv!


Na meer dan een miljoen verkochte Arctic Air-luchtkoelers is MediaShop terug met de toekomst van de luchtkoeling zonder chemische producten: de Livington Smart Chill! De geniale mini torenventilator met volle koelkracht! Dubbel zo groot en meer dan dubbel zo sterk dan concurrerende producten.


Livington Smart Chill is uw verbeterde persoonlijke luchtkoelsysteem dat de omgevingslucht in warme ruimten omzet in een aangenaam koele oase. En het beste van allemaal: de Livington Smart Chill verbruikt minder stroom dan één enkele spaarlamp.


Het geheim is de geniale Hydro-Chill-technologie. De warme lucht wordt in het apparaat getrokken, Livington Smart Chill verrijkt die lucht met een uiterst fijne waternevel en de Smart-Chill-filter zorgt voor een extra koeling voor een frisse, zuivere koele lucht.


De minitoren is muisstil en draait 12 uur lang met een slechts één volledig gevulde tank. Ideaal voor warme zomerdagen en -nachten. Koelere, zuivere, bevochtigde lucht betekent voor u een diepere, comfortabelere slaap.


Ongeacht waar u zich tijdens de drukkend warme zomer bevindt, Livington Smart Chill zal u in de woonkamer, in de warme keuken, in de te warme slaapkamer, in de kinderkamer, in de plakkerige kantoorruimte of in de hobbywerkplaats altijd een aangenaam frisse, koele omgevingslucht bezorgen!


Vul uw Livington Smart Chill met koud water, druk op de startknop en het koelvermogen houdt 12 uur lang aan met slechts één volledig gevulde tank!


TIP:

Hoe kouder het water, hoe beter de koelende werking. Er kunnen ook kleine ijsblokjes in het water worden gedaan om een nog betere werking te bekomen.


Met 3 snelheids- en koelstanden kunt u zelfs tijdens de warmste zomers altijd en overal aangenaam koele lucht in uw omgeving verspreiden!


Bovendien heeft hij een praktische swingfunctie om te koelen precies waar u dit nodig heeft!


Livington Smart Chill is veel stiller dan elke traditionele ventilator, hoewel hij de lucht ook koelt en niet gewoon verplaatst!


Daarnaast beschikt hij over een geïntegreerde LED-nachtlampfunctie in 2 helderheidsniveaus. U en uw familie kunnen tijdens de warmste zomers eindelijk opnieuw goed doorslapen!


En dit allemaal met de natuurlijke kracht van water zonder chemische producten, zonder koelmiddelen: milieuvriendelijk en uiterst energie-efficiënt!

Omvang van de levering
Productinformatie
Downloads