Bestellijn (lokaal tarief): 0900 0299
Geld-terug-garantie
Snelle verzending
30 dagen recht op retourneren

Over Tel Sell, part of Mediashop

Het nieuwe Tel Sell

TelSell is opgericht in 1999. In 2019 is het bedrijf overgenomen door MediaShop. Mediashop is een internationaal opererende onderneming die kantoren heeft in meerdere Europese landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oostenrijk. In Nederland hebben wij ervoor gekozen om de naam TelSell en Mediashop samen te voegen: TelSell part of Mediashop.

Mediashop is een van de belangrijkste DRTV-aanbieders (direct response-TV) in het Duitstalig gebied. In Nederland zijn wij elke dag te zien op RTL 4, RTL 5 en RTL 7 met onze herkenbare commercials. Het is ons doel om innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten voor een bijzonder aantrekkelijke prijs aan te bieden. De producten zijn te bestellen via onze bestellijn (0900 02 99 gratis), maar ook via onze pas vernieuwde website. Ons uitgebreide productassortiment omvat de nieuwste producten op het gebied van: keuken, huishoudelijk, vrije tijd, fitness en beauty. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten die aan de wens van de klant voldoen. Onze doelstelling is om het leven van onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken met behulp van onze producten!

Ons kantoor in Nederland is gevestigd in Almere. Hier werken wij met een klein maar enthousiast team, met ondersteuning van ons hoofdkantoor en onze partners, aan innovatieve projecten. We zijn continu op zoek naar verbetering van onze service, en processen en onderzoeken de mogelijkheden om ons bedrijf nog meer te laten groeien. Bij eventuele suggesties hopen wij dat u contact met ons opneemt, wij verheugen ons op uw mening! U kunt een mail sturen naar: [email protected] of neem even contact op met onze klantenservice op 0800 2400024 (gratis).