Tel Sell – Mijn inkoopwereld

Over TelSell

TelSell is een internationaal agerende TV-Shopping-onderneming die in heel Europa met succes actief is in 12 landen.

TelSell werd opgericht in oktober 1999. Het bedrijf en het hoofdkantoor zijn gevestigd in Almere/Nederlands. Het team van TelSell bestaat uit 100 medewerkers. De administratie en klantenservice bevinden zich in het hoofdkantoor. De logistiek en het call center worden georganiseerd door onze dienstverleners.

TelSell is één van de belangrijkste DRTV-aanbieders (Direct Response-TV) in het Duitstalig gebied. Onze professionele Teleshop is al in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland te zien op alle gerenommeerde tv-kanalen en bereikt daardoor bijna 100 miljoen potentiële klanten.

Het is ons doel u innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten voor een bijzonder aantrekkelijke prijs aan te bieden. Het uitgebreide productassortiment omvat de nieuwste producten uit de bereiken: keuken, huishoudelijk, vrijetijd, fitness, wellness en beauty.

Wij zetten ons ervoor in ons aanbod continu te actualiseren en te verbeteren. Bij eventuele suggesties kunt u graag contact met ons opnemen. Wij verheugen ons erop uw mening te horen! Schrijf ons eenvoudig: klantenservice@telsell.com